Informatie

Kom op 15 & 16 december naar Söwent voor een onmundig feest dat wordt georganiseerd door Nathals en Bökkers; Kamerøje van Nathals Live!

 INFO VOOR JOUW BEZOEK: 

→ Bereikbaarheid

→ Huusregels

→ Tickets

Al het goede komt samen deze avond, vele bekende artiesten die in wisselende bezetting de bühne beklimmen en je een programma voorschotelen dat ow dut duuzelen! Eigen werk, covers en misschien wel het spelen van elkaars bekendste hits.

De ticketverkoop voor 16 december verkocht knetterhard uit, dus we klommen in de telefoon en wisten bijna de hele line-up te strikken voor nóg een avond Kamerøje van Nathals Live! op 15 december. Waar de eerste ticketronde de servers flink liet roken, vatte ze de tweede verkoopronde al na een uur vlam; ook knetterhard uutverkocht!
We zijn machtig trots op jullie support en gaan nu met z’n allen voor jullie een alderbastend dampende avond voorbereiden

Goeie muziek, Nathals uut de tap en feest vieren met ow kamereuj: een mooiere afsluiting van het jaar ku’j niet wensen. op noar Söwent!

FAQ

Woar is Nathals Live?

Sourcy Center Zieuwent, Zegendijk 3a 7136LS Zieuwent

Veur welke leaftied is Nathals Live?

Nathals Live is een 18+ evenement. Aan de deur vindt controle plaats en helaas voor hun moeten de snotterkuukens van onder de 18 hier omdraaien en op huus an.

Van en tot hoe laat duurt Nathals Live?

van 19:30 tot 02:00

Hoe laat gaat de zaal open?

18:30

Hoe laat gaat de zaal dicht?

De zaal sluit om 02:00

Zijn er kluisjes en/of een garderobe aanwezig?

Er is een garderobe, er zijn geen kluisjes

Ku’j ook wat et’n bie Nathals Live?

Ja wat dach ie! Onze vrienden van de Timp zijn aanwezig om jullie te voorzien van een heerlijke hap.

Zijn er ook mindervalide plaatsen beschikbaar tijdens Nathals Live?

Jazeker! Deze zijn alleen niet onbeperkt beschikbaar. Stuur na aankoop van je reguliere ticket een mail naar info@nathalslive.nl wanneer je een mindervalideplek wil reserveren, dan laten wij zsm weten of er nog een passende plek met goed zicht beschikbaar is.

Locatie

Sourcy Center Zieuwent
Zegendijk 3a
7136 LS Zieuwent