Over

Nathals en Bökkers presenteren: Kamerøje van Nathals Live 2024!

Aan de bar met een Nathals in de hand ontstaan de tofste ideeën. Zo kwamen Nathals en Bökkers op een zwoele Achterhoekse zomeravond op het idee voor Kamerøje van Nathals Live!; Een avond klasse muziek, lekker bier en goed gezelschap.

Huisband Bökkers op het podium met vele andere artiesten, da’s toch alderjeekes gaaf onnie?! Het Sourcy Center in Zieuwent dient als decor waar een keur aan artiesten uit Het Oosten des Lands samen de planken uut het podium knappen.

Veurig joar was een fantastisch dik feest, daarom hebben we dit joar veur jullie weer zo’n onvergetelijke avond gepland. We hebben weer een hele dikke line-up neer weten te zetten vol met het beste muzikale spektakel uut het wilde Oosten. Een non-stop programma waar alles in elkaar overloopt en samensmelt. Een grote club Kamerøje in de zaal én op het podium met Bökkers in de basis en natuurlijk het frisse en rebelse Nathals bier van de tap

Kom op 13&14 December naar Söwent voor een onmundig feest dat wordt georganiseerd door Nathals en Bökkers. Al het goede komt samen deze avond, vele bekende artiesten die in wisselende bezetting de bühne beklimmen en je een programma voorschotelen dat ow dut duuzelen! Eigen werk, covers en misschien wel het spelen van elkaars bekendste hits.

Goeie muziek, Nathals uut de tap en feest vieren met ow kamereuj: een mooiere afsluiting van het jaar ku’j niet wensen. Op noar Söwent!